KŐ-KŐ-KŐ 

letöltés & webshop

Kipróbálnád a Kő-kő-kőt? A legjobb helyen jársz. Itt minden fontosat megtalálsz, hogy elkezdhesd! Tessék, parancsolj:

itt a Haladó Hős, azaz a teljes 32 lapos kártyapakli


  • igazi, dobozos kártyapakli formájában bárhová magaddal viheted 
  • zsebbe vagy övtáskába passzoló, rendes 32 lapos pakli – lakkozott, vastag papírból, lekerekített sarkokkal. Kb. akkora mint egy zsebkönyv, füzet, okostelefon, színesceruza-készlet. Mindez strapabíró, játék-álló kivitelben, egy lapon összefoglalt játékszabállyal (részletes játékszabályt pedig itt találsz!). 
  • A  visszajelzéseitek hatására beépítettünk egy extra lapot is: a befeszülés-lefagyás elleni tippekről szóló kártyát, amivel konkrét segítséget adunk, ha éppen nem érzed a játékflow-t.
  • Tökéletes szabadtéri játékhoz, méretéből adódóan könnyen magatokkal vihetitek egy izgalmas kalandozásra.
  • A kártyacsomag profi dobozban kapható és a kártyakötészeti hagyományoknak megfelelően készült, ezáltal strapabíró, elnyűhetetlen szolgálója lesz kalandozásaitoknak!
Jaj de jó, rendelni szeretnék! Hogyan tegyem?

Kattints a rendelés gombra, majd ha kosárba tetted, menj tovább a Kosár gombbal. Innen egyenesen a Pénztárba fog vinni az oldal, ahol egy normál űrlapot ki kell töltened a neveddel, szállítási címeddel. Ki kell választanod a szállítási és fizetési módot is, majd pedig voilá, véglegesíted a rendelést! 

Van bővített játékszabály?

Igen, a pakliba csak egy rövid, egylapos szabályt tettünk bele a legalapvetőbb leírással. Ha azonban egyéb játékmódok és felállások érdekelnek (távoli mód, egyszerre több játékos, stb.), akkor töltsd le a részletes játékszabályt innen

Milyen fizetési módok vannak?

PayPal-lel és bankkártyával is tudsz fizetni! 

Milyen szállítási módok vannak?

A Magyar Posta segítségével juttatjuk el a csomagokat 7 munkanapon belül, aminek díja 990 forint. 

Milyen boltokban lehet kapni?

Budapesten ezekben a boltokban tudod megkaparintani a Kő-kő-kőt: 

– ISBN könyv+galéria (Víg u. 2, 1084)

– FUGA (Petőfi Sándor u. 5, 1052)

– Kiscelli Múzeum Shop (Kiscelli u. 108, 1037)

I. Kezdő Kalandor

Minden kezdő kalandor figyelmébe ajánljuk ezt a letölthető kártyakészletet!

  • Tartalmazza az első 15 db kártyalapot, ami kifejezetten otthoni és/vagy karanténbeli időtöltésre lett finomhangolva.
  • Benne van a  “Szövetségek” kiegészítés, ami leírja, hogyan tudtok kettőnél többen, vagy esetleg egymástól távol, virtuálisan játszani.
  • Ráadásul ingyenesen beszerezhető! Ha itt megadod az elérhetőségedet, e-mailben elküldjük, utána pedig csak annyi a dolgod, hogy kinyomtatod, kivágod a lapokat, és indulhat is a játék! (ha nem kapod meg emailben, csekkold a spam és promóciók fület is, és ha így sem érkezett meg, írj nekünk a csapat@ko-ko-ko.hu-ra!)

Hamarosan jön!

III. Mesélő Mester Csomag

Fejlesztés alatt áll az exkluzív, számozott példányokból álló  Kő-kő-kő Mester Csomag.  Ezt olyan kalandoroknak készítjük, akik hosszú távra köteleznék el magukat a fantázia birodalmában való kalandozás mellett.

Design-termék, varázs-talizmán és moduláris műtárgy-gyűjtemény egyszerre:

-Egyedileg megmunkált valódi kövek (értsd: márvány, gránit, stb.) , melyek az egyes utasításokat jelölik. Ezekből építkezve tudjátok összerakni a saját, egyedi történeteiteket.

-Térbeli struktúrák felépítésére is alkalmas, komoly kőtárgyak gyűjteménye díszes csomagolásban.

-Különleges alkalmakra is kiválóan alkalmas, komoly termék, egyértelműen nem gyermeteg kivitelben. Szabadságra vágyó felnőtteknek. (Nászajándék, kerek évfordulók, búcsú-ajándék, és hasonlók.)

-Mágikus ereje felbecsülhetetlen. Ha ezzel játszol, még a papír-kártyánál is sokkalta erősebb valóság-befolyásoló hatással bír a Kő-kő-kő az életedre. És persze másokéra. 

Ha alig várod, hogy többet megtudhass a készülő Kő-kő-kő csomagokról, mindenképp iratkozz fel a hírlevelünkre, mert azon keresztül fogjuk megosztani a friss információkat. 

Kövess minket a közösségi médiában is!

IMPRESSZUM

Kő-kő-kő © Cserne Klára E.V.
ÁRTÉ kft.